SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Forbehold om feil

Nøye anstrengelser er gjort for å forsikre at priser og produktbeskrivelser og bilder er så korrekte som mulig, men vi tar forbehold om eventuelle feil.

Leveringsbetingelser

Ved bestilling mandag til fredag innen kl. 12, er vår målsetting å levere innen 3 virkedager. Har du spørsmål angående levering, ring oss på 46386206 eller skriv til epost til puter@adamsisolering.no.

Priser

Alle priser er oppgitt eksklusive MVA.

Betalingsbetingelser

Du kan betale med kort – enten MasterCard eller VISA. Du kan også betale med faktura. Våre betalingsbetingelser er netto pr. 10 dager. Vi sender faktura på e-post. Kun personer som er 18 år eller eldre, og ikke er under vergemål og som har norsk adresse kan legge inn en ordre.

Fornøydgaranti og returer

Hvis du er misfornøyd med vare du har mottatt, kan du returnere den og få pengene tilbake, eller bytte varen innen 30 dager etter kjøpet. Returner varen uskadd til oss, og legg ved pakkseddelen. Ta kontakt med oss på email: puter@adamsisolering.no for å avtale retur av varen. Har du mottatt feil vare i forhold til hva som ble bestilt, eller varen er defekt eller skadet under transport, sørger vi for retur av varen og sender en ny innen kort tid. Ved mottak av feil vare eller skadet produkt, ta kontakt med oss til puter@adamsisolering.no Dersom du har gjort en feilbestilling gjør vi oppmerksom på at du selv må stå for returkostnadene. Du vil motta kreditnota for returnerte varer (ikke frakt) så snart vi har mottatt returforsendelsen i hel og uskadet stand. Spesialproduserte varer og produkter som ikke er standard lagervare kan ikke returneres når bestillingen har blitt bekreftet.